EUR
Menu

Italië

Sluiten

Boot huren in Italië

Zeilboot huren Italië. Italië staat natuurlijk bekend om zijn prachtige oude steden, het mediterrane landschap en de Italiaanse keuken. Toch is Italië ook een ideale bestemming voor een enerverende zeilvakantie. Met zijn centrale ligging in de Middellandse Zee heeft de Italië een heerlijk klimaat. De kusten bieden een aangename afwisseling van ruige rotspartijen en paradijselijke baaien. Ook zijn er veel mooie eilanden te verkennen, zoals het grillige Elba. Dit eiland is wereldberoemd geworden door het verblijf van Napoleon, maar is vandaag de dag ook een geliefde bestemming voor watersporters. Behalve Elba is er in het Italiaanse kustgebied natuurlijk veel meer te zien. Bent u toe aan een welverdiende zeilvakantie? Dan is Italië een echte aanrader!

Yacht Charter | Bareboat en flottielje zeilen

Tubber biedt u een ruime keuze aan aan zeiljachten, catamarans en snelle motorboten. Ook kunt u bij Tubber terecht voor het inhuren van een eigen schipper, zodat een zeilvakantie in Italië ook toegankelijk is voor mensen met weinig of geen zeilervaring. Een belangrijke bijkomstigheid is natuurlijk dat onze schippers alles weten over de mooiste havens, baaien en bezienswaardigheden in de omgeving. Het toppunt van luxe! Een andere mogelijkheid is om mee te zeilen in een flottielje. U huurt dan een zeiljacht en vaart mee in een groep van gelijkgestemden onder begeleiding van een moederschip. Dit moederschip vaart voor de rest uit en bereidt de haven voor op uw komst, zodat u direct aanmeren kunt. Vraag u gerust naar de mogelijkheden om flottielje te zeilen in Italië.

Province of Olbia-Tempio

Sicilië

Portisco

Elba

Tonnarella

Provincia di Salerno

Campania

Toon alle bestemmingen

Informatie aanvragen

Weet je nog niet precies wat je zoekt? Vraag gratis om advies bij één van onze charterexperts en ontvang binnen 24 uur een goed advies. Bellen mag natuurlijk ook +31 (0) 50 8200 200.

Vraag om meer informatie
BESbswy
BESbswy